2016-11-17 13:15:23• hírek • (x)

Kitűnő autós szakemberek és ajándékok várnak a Tiacomnál

Szatmárnémeti talán legkedveltebb autószervizében szinte minden hónapban valami új akció várja az ügyfeleket. Természetesen a magas szintű szolgáltatások, jó és pontos szakemberek, operatív hibaelhárítás mellett!

Mindamellett, hogy bármilyen autómárkához és autótípushoz találhatsz náluk alkatrészt, szinte minden autós bajra tudnak megoldást - gyosan, pontosan. A szolgáltatások sora nagyon bőséges: autó-villanyszereléssel, futószögállítással, fékek javításával, gumijavítással és teljes autódiagnosztikával is foglalkoznak, szóval valóban alig lehet olyan gondod az autóval, amit a Tiacomnál nem tudnak megoldani. Nem csoda hát, hogy a szerviz már több mint 10 éve a szatmári autósok megbízható partnere!

Az év végéig pedig most különösen érdemes betérni hozzájuk, ugyanis azok, akik 590 lej feletti öszeget költenek, azok egész Románia területére érvényes A24-utalványt kapnak ajándékba, az 1490 lej feletti elköltött összeg esetében pedig egész Európában érvényes A24-utalvány a jutalom! Hogy mit jelent az A24? Gyakorlatilag a biztonságos autózás szinonímája! Egy szolgáltatás, mely segít, ha az autós bajba jutott - akkor is, ha egy eldugott megyei úton kifogyott az üzemanyag, vagy éppen egy forgalmas autópályán egyszer csak leállt az autód! Csak egy hívás, és a segítő sárga angyalok már úton is vannak!

Akkor is ajándékra számíthatsz, ha csak 490 lejt költesz náluk. Mivel a szerviz az Auto Check Center szervizhálózat tagja, most ACC-s apróbb ajándékkal kedveskednek a klienseknek.

A hideg időre való tekintettel érdemes a gépjármű akkumulátorára is ránézni - ha pedig új akksira van szükséged és a Tiacomhoz fordulsz, bármelyik Varta akkumulátort választva egy téli ablakmosó-folyadék az ajándék. Ugyanezt kapod, ha egy teljes olajcserét (olaj és szűrők) végeztetsz. Ezekben az esetekben is az akció az év végéig érvényes.

A tél közeledtével a Tiacomnál a szakik ingyenesen leellenőrzik, hogy a járműved készen áll-e a nagy hidegre - térítésmentesen ellenőrzik a fagyállófolyadékot, az ablakmosót és az égőket is!

Tiacom Auto

 

Kevés olyan autószerviz van Szatmárnémetiben, amely csereautót kínál klienseinek. A Tiacomnál ez a szolgáltatás is működik: egy Hyundai i20-assal segítenek az autósnak, akinek gépkocsiján komolyabb munkálatokat kell végezni. Sőt, ha a Tiacom segítségét kéred, de időhiányban vagy, akkor a cég munkatársai elmennek az autódért, megjavítják és haza is viszik az elfoglalt ügyfélhez! Van ennél jobb ajánlat?

Ha további információkra van szükséged, keresd fel őket személyesen Szatmárnémetiben, az Ady Endre utca 41-es szám alatt, vagy vedd fel velük a kapcsolatot a vanzari@tiacomauto.ro email címen, illetve a 0261-710780 és 0361-884-304 telefonszámokon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: